En gratis hobbysida från:

  MinHobby.nu

Välkommen till MinHobby's exempelsida!

En exempelsida på MinHobby.nu

Här ska vi försöka beskriva möjligheterna med "Min Hobbysida" och lite exempel på hur du kan gå till väga.
Vi tycker att alla med ett brinnande intresse för någonting skall ha möjlighet att visa upp det dom skapar på ett snyggt och proffsigt sett, och vi ska försöka hjälpa dig så gott vi kan och har möjlighet till. Vi kommer här under ge några exempel på olika möjligheter du har från din sidas administration. Undrar du över något så är du varmt välkommen att fråga i forumet under Min Hobbysida [Klicka här för att komma dit]

Du har många möjligheter med din sida, och även stöd för former och javascript så att du ska kunna integrera med din sida, blogg eller server som befinner sig utanför MinHobby.nu. Det ger bland annat möjlighet att skicka beställningar, bokningar mm. till din ordinarie sida direkt från din hobbysida hos oss.

Några grundläggande html och kanske javascript kunskaper kan vara trevliga att kunna för att få till sin sida som man vill, men är absolut inte nödvändiga. Du redigerar din sida enkelt, precis som i vilket ordbehandlingsprogram som helst, - Klipp och klistra, infoga bilder, videoklipp och länkar precis som du är van vid. Du kommer enkelt åt din sidas källkod genom att klicka på Verktyg och sedan < > Källkod i menyn. På sidan http://www.w3schools.com kan du hitta massor av jättebra exempel och förklaringar till vad du kan skapa i html och med javascript. Tyvärr är w3schools på engelska men jag har inte hittat motsvarighet på svenska i skrivande stund. Men är det något särskilt du saknar så ska vi försöka hjälpa dig. Tveka inte att fråga i forumet under Min Hobbysida.

Vi vill understryka att sidor enbart bestående av reklamannonser inte är tillåtet.